Anna-Stina, en kompis efterlyser på min gästbok en bild på “nyförvärvet” Regalo… Ja, jag som egentligen håller på att minska ner mitt hästantal har blivit med en ytterligare häst!

Det är (snart) 13-årige lusitanon Regalo som ägs av Li Skarin som tillsvidare är hos mig på foder och rehabilitering. Rehabilitering eftersom han för drygt 1½ år sedan fick en skada i höger framknä som inte har blivit helt ok (än i alla fall). Förhoppningen är att tid och lämplig rehabiliteringsträning skall få honom fullt fungerande på sikt. Just nu så jobbar vi (Anna-Karin och jag) honom från marken med bl.a longering och “six keys…”

Här nedan kommer en bild på honom tillsammans med Julio Borba på avelsvärderingen (han är INTE hingst längre…) på Helmer Ridcenter. Du kan oxå läsa mer om honom på Näsviksgårds hemsida http://nasviksgard.weebly.com/avel.html (scrolla neråt en bit på sidan så finns såväl fler bilder som lite mera info om honom. Ps. det står dock om honom att han skall vara 164 cm i mankhöjd men vi har kontrollmätt honom med stångmått och han är 160 cm MED skor och brodd…) smiley